JORNADES

SANT BOI SA: SETMANA D’HÀBITS SALUDABLES

 

https://spark.adobe.com/page/YxDzAPKfzvVyl/       (CLICA PER VEURE TOTES LES ACTIVITATS)

094c3d1c-7538-4e10-81af-502183c009c5

CLOENDA DE HANDBOL

L’alumnat de 4rt finalitza el pla de promoció esportiva de handbol al CEM Pau Gasol. Amb el Rafael Casanova hem gaudit d’una jornada plena de valors, companyerisme i hem pogut posar en pràtica les habilitats que hem entrenat a l’escola amb l’Albert i l’Héctor. Finalment hem omplert una graella cooperativa on havíem d’avaluar les nostres habilitats tècniques, les habitats d’equip, els rols… Cal dir, que ens van plantejarr el repte cooperatiu d’assolir 150 gols entre tots els partits disputats… i hem fet 205 gols!!!

Agraïm a l’Albert la seva dedicació i promoció activa d’aquest esport. Us deixem unes imatges i un video com a mostra de la trobada.

 

 

 

FOTOS AL SMILEBOX (CLICA l’enllaç de sota)

http://www.smilebox.com/playBlog/4e4459794e5449334f54553d0d0a&blogview=true

 

INAUGURACIÓ DE LA GASOL FOUNDATION

Aquest any seguim apostant per seguir fomentant i practicant els hàbits saludables dins la nostra àrea. Enguany, tenim la sort de poder participar en un nou projecte, la Gasol Foundation. Aquest projecte té el lema “0 obesitat infantil” i promou activitats per aconseguir-ho parlant de la importància de la pràctica esportiva, de l’alimentació saludable, del descans i del treball de les emocions.

És un projecte que es treballarà a anglès (projecte Global Scholars) i a educació física.

Avui hem estat convidats a participar activament a la inauguració de la Gasol Foundation a Sant Boi. Una representació del Benviure de 1er a 3er ha participat a la jornada presentada pel Manel Fuentes on hem conegut els germans Gasol, hem realitzat un taller de cuina amb el xef Roca, hem fet preguntes per conèixer els seus hàbits saludables i finalment hem jugat a la plaça amb ells..

La jornada ha estat un èxit i ja veiem que els germans Gasol no només són excel·lents esportistes de bàsquet, han estat molt propers a les criatures mostrant sensibilitat per millorar la obesitat infantil i preocupació pel municipi on van néixer.

Ens emportem un gran record de la jornada. I tornem amb ganes de participar en noves activistas. Us deixem un petit recull d’imatges i un video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I TROBADA SANT BOI SA AL BENVIURE 17 de maig 2017

El passat 17 de maig es va celebrar a l’escola una jornada esportiva amb la intenció de promoure hàbits saludables i participar en el programa de Sant Boi Sa que té cIMG_8253om a finalitat reduïr l’obesitat infantil.

La jornada tenia 3 eixos: per una banda al matí, la pujada a Sant
Ramon on les families estaven convidades a gaudir d’un trekking amb esmorzar inclòs. Al migdia, l’alumnat de 6è i les families van rebre una xerrada amb un expert ” A dormir ben d’hora” on se’ls explicava els beneficis del descans. I finalment, a la tarda, una proposta variada de jocs i esports per practicar en família, on vam poder participar en diferents jocs tradicionals, partits de handbol, activitats amb raquetes, pentatlón  modern (cursa, esgrima i tir) i finalment vam acabar ballant tots plegats una sessió de zumba.

La comissió d’educació física volem agraïr la col·laboració i implicació de tothom: famílies, monitors, alumnes, mestres, el suport de l’ajuntament i la federació de pentatló modern.

Us deixem uns videos per reviure la jornada:

PUJADA A SANT RAMON

JOCS I ESPORTS EN FAMÍLIA

TROBADA JOCS DEL MÓN 2on

El 3 de maig l’alumnat de 2n va gaudir d’una trobada lúdica i esportiva on van poder jugar a diferents jocs d’arreu del món.

Us deixem una mostra amb les imatges de la jornada

FOTOS

CLOENDA HANDBOL 4rt – PLA DE PROMOCIÓ ESPORTIVA 2017-

L’alumnat de 4rt del Benviure va poder participar a la cloenda de 4rt de handbol al complex esportiu Pau Gasol on van realitzar molts partits amb l’escola Ciutat Cooperativa i entre ells mateixos. Cal destacar l’esportivitat de totes les i  els participants i que van aconseguir el repte de superar els 100 gols entre tots els partits.

Gràcies també a la participació de la companya Helena que estava lesionada i ens va fer de fotògrafa. Us deixem el recula d’imatges:

FOTOS

CLOENDA RUGBI 6È – PLA DE PROMOCIÓ ESPORTIVA 2017-

FOTOS

L’alumnat de 6è ha finalitzat el pla de promoció de rugbi al camp de la Santboiana i ha gaudit d’una jornada esportiva i de companyerisme.

JORNADA PATIS SALUDABLES 4rtA

(PLA CATALÀ DE L’ESPORT ESCOLAR)

L’alumnat de 4rt va realitzar una jornada al pati de  l’escola dins el Pla Català de l’Esport Escolar per fomentar hàbits saludables a l’esbarjo. Es va parlar d’hàbits com l’alimentació saludable, de la higiene i la salut i de valors esportius com el fair play, el companyerisme…

Es van plantejar diferents reptes motrius cooperatius que havien de superar en equip i els van assolir amb exit. Els seguirem treballant i en plantejarem de nous per poder realitzar al pati o en qualsevol moment d’esbarjo.

Per veure imatges de la jornada:

CLICA 4RT

TALLER DE PROMOCIÓ ESPORTIVA PER A CENTRES D’EDUCACIÓ ESPECIAL AL CICLE INICIAL (CEBLLOB)

Al cicle inicial durant el primer trimestre es va realitzar un taller de promoció esportiva organizat pel Consell Esportiu i amb la participació i supervisió de les mestres de la nostra escola on l’alumnat va gaudir d’un dia lúdic i esportiu on la inclusió va jugar un paper clau.

Us deixem algun record del taller:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

escuela_inclusiva

PEDALS AL PARC 6È (PLA CATALÀ DE L’ESPORT ESCOLAR)

Com cada any l’escola participa en aquesta activitat subvencionada per ser membres del PCEE. L’alumnat de 6è gaudeix d’una trobada cicloturista que permet descobrir els beneficis i serveis ambientals i socials d’un espai verd urbà mentre es fa ús d’un mitjà de transport sostenible: la bicicleta.

L’activitat consta de dues parts.

Una es desenvolupa al Parc Ciclista del Llobregat, on els participants aprenen el funcionament bàsic de la bicicleta, com fer-hi petites reparacions i fan un circuit d’habilitats.

A continuació, els participants realitzen un itinerari en bicicleta pel parc de la Fontsanta, on es realitzen aturades en diferents llocs d’interès per tractar qüestions relacionades amb la mobilitat sostenible, la salut ambiental, la importància del verd urbà, el canvi climàtic, l’aigua, els residus, la biodiversitat, l’agricultura, la història i els canvis en el paisatge.

Us deixem unes imatges per veure que bé circulen

PATIS SALUDABLES 6È (PLA CATALÀ DE L’ESPORT ESCOLAR)

El 4 de novembre l’alumnat de 6è va participar en la jornada de patis saludables del pla català de l’esport escolar. L’objectiu era potenciar els patis com un espai on es vegi l’oportunitat de seguir un estil de vida actiu i uns hàbits saludables.

L’alumnat va participar en diferents jocs i reptes motrius, (transport de pilotes, relleus de handbol, joc saludable, degustació de fruita, pilota tir…) i finalment van reflexionar sobre les activitats i sobre els seus hàbits.

Finalment els van presentar uns reptes motrius cooperatius que han d’anar assolint al llarg dels patis del curs i a més a més podran crear nous reptes per posar en pràctica a l’escola.

Us deixem unes imatges per veure que bé s’ho van passar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo-pla-catala-esport-escola

Verd-Play-Transparent

Anuncios