QUÈ FEM?

REPTES COOPERATIUS AMB RAQUETES 

tennis.jpg

L’alumnat de 5è s’ha organitzat per equips i han treballat conjuntament per superar els 15 reptes que s’han distribuït al voltant de la pista esportiva.  Són tasques que requereixen treballar de manera cooperativa, utilizant les raquetes i pilotes de tenis entre altres materials.

Finalment  han completat una graella de control i autoavaluació dels reptes. Us deixem unes imatges de la mostra dels reptes que van superar per si els voleu practicar.

  • Què heu après? 

Recollint les seves impressions al finalitzar la sessió, aquestes són les seves respostes:

A saber agafar millor la raqueta, a treballar en equip, a ajudar als companys, a llegir millor els cartells per entendre què ens demana el repte, a practicar colpejos, a fer malabarismes, a trobar solucions dialogant quan no ens sortia el repte, a ser més hàbils… 

 

CIRCUITS D’HABILITATS MOTRIUS BÀSIQUES

A 3er construïm els nostres propis circuits i els ensenyem a les nostres companyes i companys. Creativitat, cooperació, reptes, comunicació, autosuperació, habilitats, salts, desplaçaments, girs…

 

JOCS DE BÀSQUET

L’alumnat de 5è estem treballant la unitat didàctica de bàsquet. Us deixem uns videos proposant diferents jocs per practicar aquest esport i us expliquen com es juga. A veure qui s’anima al pati, els de 5è us poden ensenyar a jugar!

3×3

EL 21 

LA CAPSA

KO

PLANS DE PROMOCIÓ ESPORTIVA

Al llarg del trimestre l’alumnat ha participat a les jornades del pla de promoció esportiva que organiza cada any l’ajuntament. Enguany, l’alumnat de 5è i 6è ha realizat sessions i una cloenda esportiva de pentatló escolar  i rugbi respectivament. Us deixem un recull d’imatges (CLICA A CADA ESPORT).

esgrima

PENTATLÓ 5È

rugbi

RUGBI 6È

ACROSPORT 4rt

acros

L’alumnat ha gaudit d’una unitat didàctica on han treballat aspectes físics (força, flexibiliat, equilibri, control i consciencia corporal…) i sobretot valors com treballar en equip, diàleg, cominicació, respecte, companyerisme… us deixem una mostra de cada classe on es pot veure el molt bon treball que han fet.

4rtA

4rtB

ELS VALORS TAMBÉ COMPTEN:

SIGUES UNA O UN BON ESPORTISTA!!!

Tornem a posar en marxa a les nostres sessions d’educació física les targetes verdes del JUGA VERD PLAY. Per aconseguir-les cal ser premiat per mostrar bones actituds esportives (ajudar les companyes/s si algú es fa mal, respectar les normes del jocs,  ensenyar o animar positivament a les  persones que tenen més dificultats, mostrar superació i esforç personal, estar actius, realitzar bons hàbits higièncs després de la sessió…) Recordeu que les targetes poden ser individuals i grupals i que hi ha premis o petites recompenses per aconseguir-les!!! Sumem targetes verdes!!!

Verd-Play-Transparent

REPTES COOPERATIUS EN FAMILIA PER SANT JORDI 2017

 

sant jordiDurant la festa de Sant Jordi celebrada a l’escola també vam poder gaudir d’una paradeta amb temàtica esportiva. Aquest any el Miguel i l’Héctor ens van plantejar superar 6 reptes motrius cooperatius en família (fer una figura d’acrossport, passar un cercle pel cos sense desenganxar-se les mans, “creuar el riu” sense baixar dels obstacles, fer salts consecutius a la corda, fer punteria amb el ringos a una pica i finalment mesurar amb una cinta mètrica un pollet pota blava mascle i una femella de la nostra granja). Esperem que hagueu gaudit d’una bona estona amb les vostres famílies i companyes/s.

FOTOS

PLA DE PROMOCIÓ RUGBI 6È

 Durant el segon trimestre estem realitzant sessions per conèixer un esport molt important del nostre municipi, el rugbi. Jugadors del primer equip de la Unió Esportiva Sant Boiana ens estan ensenyant a saber jugar i estimar el rugbi.

 

 

 

 

FOTOS 6èA

 

 

 

 

FOTOS 6ÈB

PLANS DE PROMOCIÓ PENTATLÓ 5È

Durant el segon trimestre estem realitzant sessions per conèixer un nou esport, el pentatló modern adaptat al nostre alumnat de l’escola. L’alumnat ha pogut participar en diferents proves de curses, curses d’obstacles, esgrima i tir des d’una vessant lúdica i esportiva.

 

 

 

 

 

CIRCUITS HABILITATS MOTRIUS 4rt

VIDEO CIRCUIT HMB

figuras-de-acrosport-1-638

L’alumnat de 4rt hem realitzat una unitat didàctica per treballar diferents figures d’acrosport. Hem treballat cooperativament i mica en mica hem anat augmentant la dificultat d’aquestes. Amb l’acrosport hem treballat el control del cos, la força, l’equiibri, la higiene postural i el treball en equip.

Us deixem el recula d’imatges (cliqueu i espereu uns segons a que es carregui)

ACROSPORT 4rtA

ACROSPORT 4rtB

JUGUEM AMB EL COS 3er CICLE MITJÀ

Seguim  interioritzant  l’esquema corporal amb jocs a les classes d’EF. Us deixem unes imatges de mostra…

 

 

 

 

boneco-pulandoTENIM MASCOTA!!toti

cooltext189731811673731
Escribir una leyenda

VEIEM ALGUN VIDEO DE LES SESSIONS D’EDUCACIÓ FÍSICA:

RUNNING TO RIO

Des de l’Escola Benviure, Cicle mitjà i cicle Superior va participar en sumar  quilòmetres per portar  la flama Olímpica a Rio. Aqui podiem seguir el recorregut de la flama:

cros to rio

cropped-trabajo_equipo_2

Anuncios