QUÈ FEM?

REPTES COOPERATIUS EN FAMILIA PER SANT JORDI 2017

 

sant jordiDurant la festa de Sant Jordi celebrada a l’escola també vam poder gaudir d’una paradeta amb temàtica esportiva. Aquest any el Miguel i l’Héctor ens van plantejar superar 6 reptes motrius cooperatius en família (fer una figura d’acrossport, passar un cercle pel cos sense desenganxar-se les mans, “creuar el riu” sense baixar dels obstacles, fer salts consecutius a la corda, fer punteria amb el ringos a una pica i finalment mesurar amb una cinta mètrica un pollet pota blava mascle i una femella de la nostra granja). Esperem que hagueu gaudit d’una bona estona amb les vostres famílies i companyes/s.

FOTOS

PLA DE PROMOCIÓ RUGBI 6È

 Durant el segon trimestre estem realitzant sessions per conèixer un esport molt important del nostre municipi, el rugbi. Jugadors del primer equip de la Unió Esportiva Sant Boiana ens estan ensenyant a saber jugar i estimar el rugbi.

FOTOS 6èA

FOTOS 6ÈB

PLANS DE PROMOCIÓ PENTATLÓ 5È

Durant el segon trimestre estem realitzant sessions per conèixer un nou esport, el pentatló modern adaptat al nostre alumnat de l’escola. L’alumnat ha pogut participar en diferents proves de curses, curses d’obstacles, esgrima i tir des d’una vessant lúdica i esportiva.

 

CIRCUITS HABILITATS MOTRIUS 4rt

VIDEO CIRCUIT HMB

figuras-de-acrosport-1-638

L’alumnat de 4rt hem realitzat una unitat didàctica per treballar diferents figures d’acrosport. Hem treballat cooperativament i mica en mica hem anat augmentant la dificultat d’aquestes. Amb l’acrosport hem treballat el control del cos, la força, l’equiibri, la higiene postural i el treball en equip.

Us deixem el recula d’imatges (cliqueu i espereu uns segons a que es carregui)

ACROSPORT 4rtA

ACROSPORT 4rtB

JUGUEM AMB EL COS 3er CICLE MITJÀ

Seguim  interioritzant  l’esquema corporal amb jocs a les classes d’EF. Us deixem unes imatges de mostra…

boneco-pulandoTENIM MASCOTA!!toti

cooltext189731811673731
Escribir una leyenda

VEIEM ALGUN VIDEO DE LES SESSIONS D’EDUCACIÓ FÍSICA:

RUNNING TO RIO

Des de l’Escola Benviure, Cicle mitjà i cicle Superior va participar en sumar  quilòmetres per portar  la flama Olímpica a Rio. Aqui podiem seguir el recorregut de la flama:

cros to rio

cropped-trabajo_equipo_2

Anuncios