QUIN ESPORT PRACTIQUES?

A L’ESCOLA TENIM MOLTES NENES/S QUE PRACTIQUEU ESPORT. CADA VEGADA SOU MÉS I MÉS!!    😉

SI VOLEU COMPARTIR ALGUNA EXPERIÈNCIA ESPORTIVA AL BLOC ESCRIU A efbenviure@gmail.com UN CORREU QUE INCLOGUI O POTS PASSAR-NOS UN USB AMB LES IMATGES QUE VULGUIS COMPARTIR.

NOM/CURS, QUIN ÉS L’ESPORT/S QUE PRACTIQUES

INFORMACIÓ  INTERESSANT, FOTOS O VIDEOS FENT ESPORT

EL RACÓ DE L’ESPORTISTA

El 12 de novembre esportistes del Benviure  com el Jan, el Mihail, el Pau i la Edurne de 3er,  van participar amb les seves famílies  a la bicicletada popular de Sant Boi. Ens encanta veure com feu esport en el vostre temps lliure i que ho compartiu amb nosaltres. Felicitats i us animem a seguir compartint les vostres experiències esportives.

 

L’Aina López Rotllan de 4rtB va participar a la cursa de la Dona celebrada a Barcelona i va recórrer els 8 km del circuit.

Felicitats per la cursa i per sumar en aquesta gran causa solidària!

 

IMG_8492

Moltes felicitats a les jugadores, jugadors, equip tècnic  i families per una altra temporada plena d’èxits i valors. Hàndbol al Benviure

 

EL Javier Pérez de 6è participant en el míting internacional d’esport adaptat celebrat a l’Hospitalet. Et felicitem per seguir fixant més lluny els teus límits, ens encanta veure’t fer esport campió!!

SOTSCAMPIONES i CAMPIONS DEL BAIX LLOBREGAT HANDBOL

(ALEVÍ FEMENÍ / BENJAMÍ MASCULÍ)

IMG_8275IMG_8274

IMG_7997IMG_7999IMG_8001

A l’escola tenim una bona cantera que gaudeix practicant el seu esport. Moltes felicitats!!

 

naira

La Naira Rubio de 4rtB amb la seva amiga Jana aprofitant el cap de setmana per fer esport a la muntanya.

 

El Ferran Tinoco de 3erA i el seu equip es van proclamar el 18 de desembre campions del Torneig Internacional “FCB Escola Las Américas” celebrat a la República Dominicana. Durant una setmana va gaudir de l’esport que més li agrada, de la convivència amb els seus companys, va tenir la possibilitat de fer nous amics i gaudir del turisme.

Moltes felicitats Ferran!!!

Anuncios